Ρολα| Γκαραζοπορτες| Σιτες | Τοξοτα

Aggelopoulos Doors

ΡΟΛΑ

Με τα ρολά καλύπτουμε όλους τους τύπους κατασκευών και τους συνδυασμούς, μια και η μεγάλη ποικιλία στις περσίδες (φύλλα), μας δίνουν απεριόριστες επιλογές. Κατάλληλα για ανοιγόμενα, συρόμενα, ή επάλληλα κουφώματα καλύπτουν ακόμα και μεγάλα ανοίγματα προσφέροντας εξοικονόμηση χώρου και ασφάλεια. Ταιριάζουν τέλεια σε σπίτια και καταστήματα. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε όλα τα RAL και MAT χρώματα και σε απομίμηση ξύλου.

ΡΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Σε μας προσφέρεται ένα μεγάλο εύρος λύσεων για την κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα προτείνει ανάλογα με την χρήση, την βέλτιστη λύση σε ρολά, γκαραζόπορτες, αυλόπορτες, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Tα ρολά χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον σε εμπορικούς και βιομηχανικούς χώρους όπου τεχνικά δεν είναι δυνατόν να τοποθετηθεί σπαστή γκαραζόπορτα .Οι γκαραζόπορτες οροφής χρησιμοποιούνται σε οικιακούς χώρους και δένουν αρχιτεκτονικά με το σπίτι προσφέροντας υψηλή αισθητική, αθόρυβη λειτουργία, τέλεια ηχομόνωση και θερμομόνωση, εύκολη απασφάλιση σε περίπτωση πτώσης ρεύματος και καλύπτονται από μακροχρόνιες εργοστασιακές εγγυήσεις.
Υπάρχει δυνατότητα επιλογής πολλαπλών τρόπων λειτουργίας -ενσύρματη, ασύρματη με ανίχνευση εμποδίου – και αξεσουάρ, εξασφαλίζοντας προηγμένη λειτουργικότητα και ευκολία στο χειρισμό. Μια ευρεία γκάμα από μηχανισμούς για συρόμενες και ανοιγόμενες καγκελόπορτες παντός τύπου είναι επίσης διαθέσιμη.

Γκαραζόπορτες

Γκαραζόπορτες με βαρέως τύπου περσίδες αλουμινίου ή ακόμα και πολυουρεθάνης με αλουμίνιο σε πλούσιο χρωματολόγιο, με τηλεχειρισμό κατάλληλες για σπίτια και μαγαζιά, και βιομηχανικά ρολλά-δίχτυ για καταστήματα.

Σίτες

Ότι τύπο κουφώματος και αν επιλέξετε ή ήδη έχετε, πάντα υπάρχει το κατάλληλο μοντέλο σίτας για να σας χαρίσει “ελευθερία κινήσεων”! Σίτες πόρτες ανοιγόμενες ή συρόμενες, πλισέ τύπου ακορντεόν, κάθετες και οριζόντιες σε ότι χρωματισμό επιλέξετε.

Τοξοτά

Τα τοξοτά ή κουρμπαριστά κουφώματα, έχουν το δικό τους ιδιαίτερο στυλ και προσφέρουν όλα τα πλεονεκτήματα που έχει να δώσει το αλουμίνιο σαν υλικό. Βάφονται ηλεκτροστατικά σε ότι χρώμα επιλέξετε και σε απομίμηση ξύλου.

Our Projects

Aggelopoulos Doors