ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ...

Με αληθινό ενδιαφέρον για την δουλειά μας, αναλαμβάνουμε την κάθε κατασκευή μικρή ή μεγάλη με συνέπεια και υπευθυνότητα.
Έτσι μπορούμε και δίνουμε τις επιλογές σε διαφορετικούς τύπους κατασκευών με απόλυτη λειτουργικότητα και αισθητική.

Η Εταιρια

Aggelopoulos Doors

Η εταιρεία μας κατά παράδοση και επί σειρά ετών απο το 1980 ειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία συμβατικών και θερμοδιακοπτόμενων συστημάτων αλουμινίου και στις σιδηροκατασκευές.
Ακολουθώντας την συνεχή εξέλιξη και τα καινούρια προηγμένα συστήματα, κατασκευάζουμε, τοποθετούμε και υποστηρίζουμε τεχνικά κουφώματα αλουμινίου. Έχουμε πάντα την καλύτερη τεχνικά και αισθητικά πρόταση για τους πελάτες μας σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες και τις οικοδομικές ανάγκες σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

Στα πλαίσια συμμόρφωσης με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία (σήμανση CE) η
Επηχείρησή μας, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής & τοποθέτησης συστημάτων αλουμινίου, συμορφώνεται με τα Ευρωπαικά πρότυπα διαθέτοντας στους πελάτες της
Αρχικές Δοκιμές Τύπου (ΙΤΤ) για την πιστοποίηση.μέτρηση επιδόσεων των προϊόντων της.
Βασική απαίτηση της νομοθεσίας αποτελεί ο προσδιορισμός της τιμής θερμοπερατότητας των συστημάτων. Πιο ειδικά, για τα συστήματα αλουμινίου πορτοπαραθύρων ο συντελεστής θερμοπερατότητας ονομάζεται Uw και εκφράζεται σε Watt/m2 °Κ και εξαρτάται
από τον υπολογισμό των συντελεστών θερμοπερατότητας των βασικών υλικών δηλαδή των διατομών αλουμινίου (Uf) και των υαλοπινάκων (Ug). Η μέτρηση του συντελεστή Uf, πραγματοποιείται με εξειδικευμένα λογισμικά σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό EN ISO 10077.2:2003 σε Κοινοποιημένους από την Ευρωπαϊκή Ένωση Οργανισμούς. Η τιμή
Ug αναφέρεται στην θερμοπερατότητα των υαλοπινάκων και υπολογίζεται σύμφωνα με τη νόρμα EN673. Την ευθύνη μέτρησης του συντελεστή Ug φέρουν οι παραγωγοί και προμηθευτές υαλοπινάκων.

Contact Us

Υπηρεσιες

Aggelopoulos Doors

ΜΕΛΕΤΗ

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, έχουν να σας προτείνουν τεχνικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευαστική σας ανάγκη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Πιστoποιημένη Κατασκευή κουφωμάτων, με προφίλ αλουμινίου των τριών κορυφαίων εταιρειών στη ελληνική και διεθνή αγορά, Europa, Alumil & Etem.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Κατασκευάζουμε κουφώματα με απόλυτη προστασία από τη ζέστη και το κρύο χάρη στο σύστημα θερμοδιακοπής και τα διπλά κρύσταλλα.

Φωτοβολταϊκα

Οι ανάγκες σε ενέργεια συνεχώς αυξάνουν και ο μόνος τρόπος κάλυψης των επιπλέον αναγκών είναι η στροφή στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

What Our Customers Say

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η επιχείρησή μας λειτουργεί ακολουθώντας τους διεθνείς κανόνες που αφορούν τις πιστοποιήσεις στις κατασκευές και τις τοποθετήσεις
και σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.
Έτσι για κάθε έργο μας προσφέρουμε την απαιτούμενη και από τις βιομηχανίες των προφίλ πιστοποίηση CE.